Uitnodiging ledenvergadering Royal Talens

Een aantal weken geleden hebben we jullie een enquête gestuurd met een aantal korte vragen over de komende cao onderhandelingen en onze inzet hierbij. Een aantal van jullie heeft deze ook ingevuld, dank daarvoor.

De volgende stap om te komen tot een voorstellenbrief is de eerder aangekondigde ledenvergadering die op dinsdag 1 september plaatsvindt.
Bij deze nodig ik jullie uit voor deze ledenvergadering op:

Datum:   dinsdag 1 september
Tijd:       16.45 uur – 17.45 uur
Locatie:  waarschijnlijk Van der Valk Cantharel (afhankelijk van het aantal aanmeldingen).

Let op: de ledenvergadering zal uiteraard Corona-proof zijn. Vandaar dat we je vragen om je vooraf aan te melden. Op basis van het aantal aanmeldingen kunnen we dan de juiste zaal reserveren. Iedere aanmelder krijgt van ons een aantal dagen van tevoren de juiste locatie door. Zonder aanmelding kan het zijn dat je niet wordt toegelaten tot de ledenvergadering omdat er niet genoeg ruimte is in de zaal.

Al aangemeld? Dan hoeft dit niet nog een keer
Wie zich al had aangemeld via de enquête hoeft zich niet nog een keer aan te melden. Had je je nog niet aangemeld, en wil je er wel bij zijn, meld je dan vóór 30 augustus aan voor de ledenvergadering door een e-mail te sturen naar n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl 

Ook op de agenda
Naast de cao-onderhandelingen staat ook het onderwerp pensioenen op de agenda voor de ledenvergadering. We zullen jullie bijpraten over de vorderingen van de Adviescommissie en hoe we daar als vakbond instaan. Ook horen we hier heel graag jullie ideeën over. 

Graag tot ziens op 1 september!

Nicole Engmann-van Eijbergen,
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51601989 
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Downloads