Cao NS

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling

NS is een bedrijf dat actief is in de spoorwegsector. Ze zijn verantwoordelijk voor verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder NS Reizigers, NedTrain, NS Stations, NS Internationaal, NS Opleidingen, Thalys Nederland en NS Groep. In de cao NS staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Het nieuwe digitale magazine voor NS-medewerkers

Lees nieuwe ervaringsverhalen van jouw collega's! Samen met (kader)leden hebben we een tweede editie van het digitale magazine Op de rails gemaakt. Met deze keer ook veel aandacht voor de nieuwe cao, waarvan de onderhandelingen binnenkort starten. Bekijk hem via de link en breng je stem uit in de poll.

Lees hier het magazine

Het digitale magazine

Wil je meer verhalen lezen over collega's van de NS? Of ben je benieuwd naar hun ervaring met de vakbond CNV Vakmensen? Lees de vorige editie van Op de rails.

Overige veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Ike Wiersinga
Onderhandelaar

Heb jij een opmerking of een vraag voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte