Cao Philips (Philips Nederland)

De cao Philips geldt voor de werknemers bij de Nederlandse vestigingen van Philips. Deze Philips-onderneming legt zich volledig toe op gezondheidstechnologie. In de cao Philips staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Over Royal Philips

Sinds februari 2016 is Philips Nederland gesplitst in 2 nieuwe ondernemingen: Royal Philips en Philips Lighting (nu Signify). Royal Philips legt zich volledig toe op gezondheidstechnologie. Er werken wereldwijd 81.000 mensen bij Royal Philips.

Wat speelt er in de cao?

De huidige cao loopt nog tot 1 juni 2024. De onderhandelingen over een nieuwe cao starten doorgaans ruim voor die tijd. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao. Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Arjan Huizinga
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte