Cao ABN AMRO

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling

De cao ABN AMRO is een van de cao’s in de bankensector. Grote Nederlandse banken, zoals ABN AMRO, hebben allemaal hun eigen cao. Daarnaast is er een bedrijfstak-cao voor de kleinere banken, de cao Banken. In de cao staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Een jaar lang gratis lidmaatschap voor werknemers ABN AMRO

ABN AMRO betaalt een jaar lang jouw contributie als je lid wordt van CNV Vakmensen. Dat is afgesproken in de cao. Een unieke kans om kennis te maken met CNV Vakmensen. Goed nieuws voor ons en een goeie deal voor jou dus.

Wat moet je doen

ABN AMRO heeft een cao-afspraak dat werknemers die lid worden van de vakbond, het eerste jaar contributie betaald krijgen door ABN AMRO. Dat werkt zo:

  • Meld je aan als lid
  • De contributie wordt vergoed, zo krijg jij een jaar lang gratis lidmaatschap van CNV Vakmensen.

Voorwaarden

Dit geldt alleen voor werknemers van ABN AMRO.

Wat speelt er in de cao?

De cao loopt nog tot 1 juli 2022. De onderhandelingen over een nieuwe cao starten doorgaans ruim voor die tijd. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Neem zelf de regie met een gratis loopbaanscan

Hoe kun je je verder ontwikkelen in je huidige functie? En wat heb je verder nog aan mogelijkheden? Met de Loopbaanscan van James neem je regie over je eigen loopbaan, binnen of buiten de bank. Dankzij een cao-afspraak is dit loopbaantraject voor jou gratis.

Krijg 1 jaar lidmaatschap cadeau!

Speciaal voor werknemers van ABN AMRO: 1 jaar lidmaatschap cadeau. Profiteer meteen van alle voordelen van het lidmaatschap.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Aletta Bulsink
Onderhandelaar

Heb je een opmerking of vraag voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte