CNV Weerverlet app voor bouwprofessionals

Alles wat je moet weten over onwerkbaar weer in één app

Hitte of kou, wat zijn de actuele temperaturen en kun je wel of niet werken? In de nieuwe gratis weerverlet app van CNV Vakmensen vind je alle informatie die voor jou van belang is. Download de app via onderstaande links.

Download de gratis CNV Weerverlet app

Ben je werkzaam onder de cao bouw en infra, dan is het in de winter én in de zomer van groot belang om de gevoelstemperatuur goed in de gaten te houden. Lees in de app alle up-to-date informatie over vorstverlet en werken bij extreme hitte.

Download de Weerverlet app (Android)

Ook voor iPhones

Voor wie is de (gratis) app zeer nuttig?

Voor alle bouwprofessionals die vallen onder de cao Bouw & Infra. Denk aan bouwplaatsmedewerkers, steigerbouwers, leidinggevenden op bouwplaatsen, bouwprojectplanners, aannemers etc. De app is 100% gratis voor leden én niet-leden!

De Weerverlet App gebruikt jouw huidige locatie, of een locatie naar keuze om de gevoelstemperatuur te checken. Dit gebeurt volgens de normen en op de meetmomenten zoals omschreven in de cao. Is het té warm of té koud om te werken, dan ontvang jij een pushmelding. Het is dan aan te raden om contact op te nemen met een leidinggevende en te kijken naar alternatieve (gerelateerde) werkzaamheden óf weerverlet.

De Weerverlet app van CNV Vakmensen valt nu te downloaden via de Google Play Store (Android) of de Appstore (IOS).

Veelgestelde vragen rondom vorstverlet in de bouw

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen.

Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte