De DIA: dit moet je weten

Maak gebruik van je DIA en krijg grip op jouw leef- en werksituatie

CNV Vakmensen heeft in de cao Bouw en Infra een afspraak gemaakt voor werknemers om in aanmerking te komen voor een DIA (artikel 6.4.2). Leden en werknemers maken te weinig gebruik van deze mooie voorziening en dat moet toch echt anders. Juist daarom zetten we als bond alles op alles om jullie er bewust van te maken dat gebruik van deze voorziening cruciaal is voor je eigen toekomst.

Vraag de DIA aan bij Volandis

Wil je meer weten over het adviesgesprek of wil je een adviesgesprek aanvragen? Dan kun je contact opnemen met een DIA-adviseur van Volandis via telefoonnummer 0341-499299 of stuur een e-mail naar diawerknemer@volandis.nl. Je kunt hieronder ook de informatieve folder downloaden en meer lezen over de DIA. Neem contact met ons op als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het aanvragen van de DIA! We helpen je graag.

 • Gratis duurzame inzetbaarheidsanalyse
 • Loopbaancoaching
 • Medisch onderzoek
 • En meer!

Download de informatieve folder

Download hier de informatieve folder en lees meer over wat de DIA inhoud, waarom deze belangrijk is en hoe Gijs Lokhorst, onderhandelaar CAO bouw en infra deze ervaren heeft.

Download

Ik probeer smoezen te bedenken. Het komt er niet echt van. Ben nogal druk weet u? Binnen de bond is veel te doen en ook bij de voetbalclub doen ze vaak een beroep op me.

Gijs Lokhorst - Onderhandelaar cao Bouw en Infra

Waarom moet je gebruik maken van je DIA? Wat levert het je op? Weet je eigenlijk wel wat de DIA is? Ben je wel voldoende bewust van het belang om deel te nemen aan de DIA? In de categorie “we kunnen het gewoon niet vaak genoeg zeggen” toch nog maar eens even op een rij gezet.

 • De DIA levert je een check-up op van werk en gezondheid;
 • DIA levert je een onafhankelijk advies op van een adviseur die kennis heeft van zaken
 • DIA levert je een moment op waarbij je even met je neus op de feiten wordt gedrukt als het gaat om je eigen leef- en werksituatie;
 • DIA geeft je inzicht over de mogelijkheden die de sector je biedt om gezond en met plezier je werk te doen.

Het medisch onderzoek en het adviesgesprek tezamen leidt tot een actieplan. En daar heb jij baat en belang bij. Jij bepaalt zelf hoe je stappen wilt zetten, wilt groeien in veilig, gezond, gemotiveerd en deskundig werken.

Of het nu gaat om leefstijladvies, werkadvies, een opleiding of ontwikkeltraject, loopbaancoaching of stresscoaching, alles is mogelijk.

Het is van belang voor jouw toekomst en ook voor jouw inkomen en gezondheid. Twijfel of schroom niet. Maak er gebruik van!

Wil je meer informatie? Geen enkel probleem.

Je kunt meer informatie vinden op www.volandis.nl/partners.

of neem met ons contact op! Direct een consulent spreken? Dat kan via: bouwwijzer@cnvvakmensen.nl

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen.

Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

 • Deskundig advies
 • Rechtshulp voor werk en privé
 • Hulp bij je belastingaangifte
 • Korting op verzekeringen
 • Informatie en advies bij ziekte

Veelgestelde Vragen