Cao Rabobank

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling
Andre Kramer
Onderhandelaar

De cao Rabobank is een van de cao’s in de bankensector. Grote Nederlandse banken, zoals Rabobank en ABN AMRO, hebben allemaal hun eigen cao. Deze cao geldt ook voor Rabo-dochter Obvion Hypotheken. Daarnaast is er een bedrijfstak-cao voor de kleinere banken, de cao Banken.

Belangrijkste punten

  • Per 1 april 2024 worden de vaste salarissen en de minima en maxima van de salarisschalen verhoogd met 5,5 %.

  • Per 1 april 2025 worden de vaste salarissen en de minima en maxima van de salarisschalen verhoogd met 4,25 %

  • Vanaf 1 januari 2025 krijgt iedere medewerker 10% Employee Benefit Budget (EBB). Dit betekent voor salarisschalen t/m schaal 5 een verhoging van 1%. Voor de schalen 6 t/m 8 blijft het EBB gelijk.  Voor de schalen 9 t/m 11 (min 1%), SKA (min 3%) en SKB (min 7%) wordt het salaris (en de minima en maxima van de salarisschalen) dusdanig verhoogd dat het jaarinkomen van medewerkers in combinatie met EBB gelijk blijf

De CNV kaderleden

Bij wie kun jij op de werkvloer terecht met vragen? Op deze pagina kun je altijd jouw vragen en opmerkingen kwijt maar wist je dat je ook altijd even een CNV kaderlid kunt aanspreken of mailen? Niet alle kaderleden willen hier op de website vermeld worden maar onderstaande wel:

Een jaar gratis lidmaatschap

Word lid van CNV Vakmensen. Rabobank betaalt jouw contributie voor het eerste jaar. Als lid heb je direct inspraak op jouw cao. Ook ontvang je rechtshulp bij werk en privékwesties, advies over werk en inkomen en controleren we je loonstrook.


Wat moet je doen?
- Meld je aan als lid
- Het eerste jaar wordt betaald door je werkgever

Meld je aan als lid

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Andre Kramer
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte