Samen in actie

Wij brengen vakmensen in beweging. Samen leveren we een positieve bijdrage aan een mooier, eerlijker Nederland. Met gelijke kansen voor iedereen. Samen maken we verschil in cao-onderhandelingen. Met goede afspraken over jouw werk en inkomen. We helpen je bij jouw loopbaan en zijn er voor je als het even tegenzit. Dit doen we voor jou. Voor jouw collega's. Voor iedereen. We strijden voor genoeg zekerheden. Voor eerlijke verdeling van de welvaart en voor gelijke kansen.

Samen maken we het verschil.

Onze kaderleden

Onze kaderleden zijn leden van de vakbond die een extra steentje bijdragen. Deze vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk. Zij zijn onze ogen en oren op de werkvloer en in de samenleving. Zij zijn de schakel tussen de werkorganisatie en de werknemers in Nederland. De functies van kaderleden zijn afwisselend en uitdagend. Help jij ook mee?

Onze vrijwilligers

Je kunt je op heel veel manieren aansluiten bij CNV. Lid worden is natuurlijk een mooie eerste stap. Maar je kunt ook vrijwilliger worden. Je bepaalt zelf hoeveel tijd jij beschikbaar bent. De bijeenkomsten zijn vaak in de avond. Bovendien krijg jij de kans om je kans om je te ontwikkelen.

Meer over CNV

Tegenwoordig heb je niet langer een baan voor het leven. De arbeidsmarkt verandert en jij wilt je blijven ontwikkelen. Een vakbond die je deskundig adviseert en opkomt voor jouw rechten is daarom een goed idee.

Gaat het op je werk niet zoals het hoort? Meld het!

Dankzij jullie meldingen kunnen wij ons inzetten tegen werkgevers die zich niet aan de regels houden. Denk aan te weinig salaris, grensoverschrijdend gedrag, geen pauzes, onterecht inhouden van vakantiedagen, te lange werkdagen voor minderjarigen en nog veel meer. Loop jij ergens tegenaan op je werk? Vul het formulier bij het meldpunt in en wij komen in actie!

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte