Tweede onderhandelingsronde cao Koninklijke Talens

Maandag 12 november hebben wij opnieuw onderhandeld met jullie werkgever. De vakbonden hebben een nare smaak overgehouden aan deze onderhandelingsronde. De onderhandeling verliep stroef en niet in goede harmonie. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over.

De tweede ronde

Helaas bleek al snel na de start van de onderhandelingen dat er aan de kant van de werkgever weinig tot geen bereidheid was om te tegemoet te komen aan de voorstellen van de vakbonden. Vrijwel alle voorstellen van de vakbonden zijn van tafel geveegd. Ook heeft jullie werkgever geen loonbod gedaan, omdat hij de looneis van de vakbonden onrealistisch vindt en niet passend binnen Talens. Wij hebben aan Talens aangegeven dat wanneer de looneis van de vakbonden en Talens ver uiteen liggen, wij wel behoefte hebben om de financiële cijfers in te zien en te toetsen. 

Ledenvergadering

Wij schatten in dat het een moeilijk proces gaat worden. Op 15 januari zitten partijen opnieuw om tafel. Wij vinden het belangrijk dat we voor die tijd samen met jullie in gesprek gaan over hoe we dit proces tot een goed einde kunnen brengen. 

Wij nodigen jullie daarom uit voor ledenvergaderingen in de kantine van Talens aan de Sophialaan. De ledenvergaderingen worden op de volgende datum en tijdstippen gehouden:

  • 10 januari om 16:15 uur 
  • 10 januari om 17:00 uur 

Voor nu wensen we jullie fijne feestdagen en hopen we op jullie komst! 

Mocht je vragen, stel ze dan gerust of stel je vraag op de cao-pagina:
Cao Koninklijke Talens | CNV Vakmensen - Chemie en Energie | CNV Vakmensen 

Mede namens Margreet Pasman (bestuurder FNV), Vincent Danckaarts (kaderlid CNV Vakmensen), Herman Elberse en Henry Weijenberg (kaderlid FNV), 

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV Vakmensen 
M 06 2886 6512 
E s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl 

Kaj Gründemann
Bestuurder CNV Vakmensen 
M 06 8191 9717
E k.grundemann@cnvvakmensen.nl 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error