Wat vind jij belangrijk in cao IFF?

Binnenkort gaan de onderhandelingen over jouw cao weer van start. CNV Vakmensen hoort graag van jou wat jij belangrijk vindt.
Een korte toelichting
Vanaf dit moment ben ik, Kitty Huntjens, het aanspreekpunt voor leden van CNV Vakmensen, werkzaam bij IFF. Ik neem het stokje over van Diana Kraan.
Om ervoor te zorgen dat de voorstellenbrief die opgesteld wordt, ook voorziet in wat de wens van de medewerkers is, doe ik al direct een beroep op jullie. Wat is voor jou belangrijk? Stuur een mail naar Kitty Huntjens, k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Een van de zaken die altijd aan de orde komen bij het cao-overleg is de loonsverhoging. We hebben allemaal gemerkt dat de kosten voor levensonderhoud, vaste lasten en boodschappen, zijn toegenomen en nog verder zullen toenemen. Dat betekent dat de loonsverhoging dit in feite moet compenseren. 
Daarnaast willen we allemaal op een gezonde,plezierige manier ons pensioen halen. We willen graag duurzaam inzetbaar zijn. Dit vraagt om allerlei verschillende afspraken die ook per leeftijdscategorie kunnen verschillen. Voor de een is dat ontwikkeling,scholing, een cursus of een opleiding, voor een ander is dat nadenken over je gezondheid en voor weer een ander is dat minder uren werken om zo toch je pensioendatum te kunnen halen. CNV Vakmensen vindt het belangrijk om voor iedereen afspraken te maken over duurzame inzetbaarheid (DI).

Dus nogmaals, stuur een mail met punten die jij belangrijk vindt en die geregeld moeten worden in de cao. Je kunt dan denken aan eerder stoppen met werken, 80-90-100 regeling (80% werken, 90% loon en 100% pensioenopbouw), aandacht voor mantelzorg, vakbondscontributie betaald door werkgever enz. Reageren graag vóór vrijdag a.s.

Vanzelfsprekend ontvang je de voorstellenbrief en word je op de hoogte gehouden van het overleg.

vriendelijke groet,
Kitty Huntjens
bestuurder CNV Vakmensen
k.huntjens@cnvvakmensen.nl
06-47826877