Pensioen bij IFF

Zoals jullie ongetwijfeld weten komt er een nieuw pensioenstelsel. Ook bij IFF wordt er hard gewerkt aan de invulling van dat nieuwe pensioenstelsel. CNV Vakmensen hoort graag wat voor jou belangrijk is.
Al een tijd wordt er gesproken over diverse zaken die te maken hebben met de overgang van pensioenen. In december hebben vakbonden medewerkers uitgenodigd om zich te laten voorlichten over het nieuwe stelsel. Pensioen is voor velen ver weg, ingewikkeld en onbekend, maar het is wel een belangrijke arbeidsvoorwaarde, nu en in de toekomst.
Binnenkort moet er een keuze worden gemaakt door cao-partijen voor de basisregeling, SPR (sociale premieregeling) of FPR (flexibele premieregeling). SPR en FPR zijn beide regelingen die vastleggen hoe er pensioen wordt opgebouwd (opbouwfase) en hoe er wordt uitgekeerd (uitkeringsfase). In de bijlage vind je hierover een korte uitleg.

CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij belangrijk vindt. Vul hiervoor via deze link onze vragenlijst in.
Ontvang je deze nieuwsbrief per post, vul dan je e-mailadres in op MijnCNV (https://mijn.cnv.nl) of geef dit door aan CNV Info via 030-7511007. Je kan de enquête invullen door in je browser in te typen: https://bit.ly/4bENLSH

Wij verzoeken je om de vragen in te vullen en te verzenden, zodat wij een beeld krijgen van wat jullie belangrijk vinden. De resultaten worden meegenomen in de discussie die we met werkgever hebben over de nieuwe regeling. Als deze keuze gemaakt is kan er gewerkt worden aan de verdere uitwerking van de nieuwe pensioenregeling voor medewerkers IFF, gepensioneerden en oud-deelnemers cq. slapers. 

Graag invullen vóór 22 februari.

Kitty Huntjens
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 4782 6877
E:  k.huntjens@cnvvakmensen.nl

Downloads