Onderhandelingen IFF van start

Vandaag zou de eerste onderhandelingsronde zijn over de cao. Maandag zijn de verschillende voorstellen gedeeld en toegelicht. Omdat er nog zaken moesten worden uitgezocht is de bijeenkomst van vandaag opgeschort.

CNV Vakmensen wil je graag informeren dat de geplande onderhandeling op 19 oktober is komen te vervallen. De werkgever heeft ons laten weten dat ze nog wat extra tijd nodig hadden om bepaalde zaken voor te bereiden. Het eerstvolgende overleg staat gepland op 30 oktober.

Om je een beeld te geven in wat er allemaal op tafel ligt om met elkaar te bespreken, hebben we hierbij ook de voorstellen van de werkgever als bijlage, toegevoegd. Deze voorstellen zijn tijdens de eerste onderhandeling met ons gedeeld en toegelicht. Op een aantal van deze voorstellen hebben we nadere informatie nodig om goed te begrijpen wat de werkgever precies voorstelt.

De werkgever heeft nog geen concreet loonbod op tafel gelegd. Dat zal de eerstvolgende keer gebeuren. Dan zullen we met elkaar alle punten inhoudelijk gaan bespreken. Zodra de volgende onderhandeling is geweest zullen we je op de hoogte houden van de uitkomsten.

Mocht je vragen hebben en/of meer willen weten , mail of bel.

Kitty Huntjens
CNV Vakmensen
k.huntjens@cnvvakmensen.nl
06-47826877

 

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error