Al het nieuws

Uitnodiging ledenvergadering IFF

Onlangs zijn de vakbonden CNV en FNV door IFF geïnformeerd over de voorgenomen veranderingen binnen de bedrijfsvestiging Flavors. Op dinsdag 11 februari hebben we overleg gehad met jullie werkgever om ingelicht te worden over deze veranderingen en de gevolgen hiervan.

Naar aanleiding van dit overleg hebben wij als bonden besloten om een ledenvergadering te houden om met onze achterban hierover in gesprek te gaan. Wij nodigen hiervoor alle CNV en FNV leden uit, omdat we graag met iedereen in gesprek gaan over dit soort voorgenomen veranderingen. Wij willen graag voorbereid zijn voor de toekomst. Je weet immers nooit wat de huidige veranderingen binnen de organisatie zal betekenen voor de verschillende afdelingen. Dus ook als je niet bij Flavors werkt, zien we je heel graag bij de ledenvergadering.

Wanneer: woensdag 19 februari 2020
Tijd: 1e vergadering 14:00 uur, 2e vergadering 15:00 uur
Waar: Lunchkamer. Gebouw 71. Hoofdingang. Weet je het niet te vinden, vraag dan aan de dame bij de receptie waar het is.

Voor de leden in Hilversum is er vooralsnog geen ledenvergadering gepland. Mocht je in Hilversum werken en graag willen dat we ook bij jou langskomen, laat me dit dan weten via d.kraan@cnvvakmensen.nl. Dan zorg ik ervoor dat ik ook bij jou langskom.

We zien je graag de 19e!

Namens CNV kaderlid Kees Antens,

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl