Kerstonderbreking leden cao Woondiensten woonachtig in Rotterdam

We hebben de afgelopen weken op verschillende plaatsten bijeenkomsten georganiseerd over de cao Woondiensten. Van Utrecht, via Groningen naar Den Haag naar Uden, Grou, Nijmegen en Dordrecht. Nu willen we knallend de Kerst in, met een Kerstborrel, waarin we onze goede voornemens voor een goede cao gaan bespreken. En dan toasten op onze strijdbare voornemens!

Aedes luistert niet naar de werknemers. Het werk wordt steeds zwaarder en complexer. De werkdruk neemt toe. En ondertussen loopt het salaris door de loonafspraken in de cao 2022-2023 mijlenver achter op de inflatie. Daardoor hebben corporatiemedewerkers enorme koopkrachtschade opgelopen.

Wij gaan voor het behoud van onze koopkracht! Daarbij is het niet rechtvaardig, om juist de medewerkers met het meeste klantcontact, te blijven korten op de loonsverhoging via een aanpassingsbedrag. Aedes zegt 10% loonsverhoging te bieden maar dat is in feite 8%. En als je een aanpassingsbedrag hebt slechts 7%! Voor koopkrachtbehoud over de jaren 2022, 2023 en 2024 heb je (rekening houdend met de inflatieverwachtingen van De Nederlandse Bank) een loonsverhoging van zo’n 13% nodig.

We willen knallend de kerstperiode in!

Het is nu tijd om in beweging te komen voor jouw cao. Dus kom woensdag 20 december om 15.00 uur naar het FNV kantoor in Rotterdam! 

Waar: FNV kantoor, Pegasusweg 200 Rotterdam
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur

Een feestelijke afsluiting van het jaar. Iedereen is van harte welkom: leden en niet-leden. Het is een kerstborrel met werkonderbreking. Je kunt er geen vakbondsverlof voor aanvragen. Er wordt er nog geen stakingsuitkering uitbetaald.

Kom jij ook? Meld je aan door een mail te sturen naar secretariaat@cnvvakmensen.nl met vermelding Kerstonderbreking cao Woondiensten.

Cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ga hier naar jouw cao-pagina

Jouw collega nog geen lid

Maak jouw ongeorganiseerde collega nu lid van CNV Vakmensen. Je collega betaalt dan €20,23 voor de eerste 6 maanden van het lidmaatschap en jij ontvangt als aanbrenger van het nieuwe lid een cadeaubon van € 20,-. Meer informatie kun je vinden op Leden werven leden

Robbim Heins
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 5160 1987
r.heins@cnvvakmensen.nl

Roel van Riezen
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl