Activiteiten voor leden

Ontwikkeling is belangrijk. Daarom organiseren wij voor jou als lid leuke en leerzame webinars en workshops. Regionale activiteiten en spreekuren zijn gratis. Voor deelname aan workshops van de Ledenacademie vragen we een bijdrage.

Week van de werkstress

Van 14 tot 18 november is het de week van de werkstress. Hoe zit het met jouw welzijn op de werkvloer? Met de vitaliteitstest krijg jij meer inzicht in jouw gezondheid.

Doe de vitaliteitstest

Workshops en cursussen

De Ledenacademie organiseert leuke en leerzame workshops speciaal voor leden. Heb je interesse in een van deze workshops?

Bekijk workshops en cursussen

CNV Actief: Regionale activiteiten

In 2022 hebben we een interessant programma voor jou! Zo kun je aan de slag met vitaliteit. Je gezond en vitaal voelen betekent niet alleen gezonder eten of wat meer bewegen. Met dit programma kan je uitproberen wat bij jouw leefstijl, omstandigheden en omgeving past. Door hiermee aan de slag te gaan zit je lekker in je vel en dat is prettig voor zowel thuis als op het werk.

Bekijk de regionale activiteiten

Open Coffee voor leden en niet-leden

Het ‘gewone’ testament kennen veel mensen wel. Waarom dan ook nog een levenstestament? Een levenstestament kan naasten ontzorgen bij een situatie van wilsonbekwaamheid: het niet meer zelf kunnen handelen. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld dementie, maar ook een aanrijding op een zebrapad of een hersenbloeding. Kortom: het kan jong en oud overkomen.

Lees meer

CNV Passietour

Werkstress, burn-outs en een hoge werkdruk zijn aan de orde van de dag. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat plezier in het werk weer centraal komt te staan? Ga samen met CNV Vakmensen in gesprek over werkgeluk binnen jouw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Heb je vragen?

Vrijblijvend je vraag stellen kan ook via chat of e-mail.

Word lid van CNV Vakmensen

Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor zes maanden. Zo gaan we 2023 samen sterker in.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden
  • Aanbieding geldt tot 1 januari 2023