Stemmen kan vanaf nu over het eindbod cao Unilever

In de afgelopen week hebben CNV Vakmensen en FNV het eindbod voor de cao Unilever toegelicht in Hellendoorn en via een teamsmeeting. Vanaf vandaag kun je stemmen over dit eindbod. Stemmen kan tot 18 oktober 20.00 uur.

Eindbod, vakbonden zijn uitonderhandeld

Het eindbod waarover nu je kunt stemmen, is het maximaal haalbare dat we hebben kunnen bereiken aan de onderhandelingstafel. Je kunt alleen 'voor' of 'tegen' stemmen. Wel is er ook ruimte voor opmerkingen.

Stem vóór 18 oktober 20.00 uur

Je kunt als lid digitaal je stem uitbrengen. Je ontvangt na deze nieuwsbrief een apart bericht om te stemmen. Doe dat vóór 18 oktober 20.00 uur. Daarna kun je niet meer stemmen.
We laten je zo snel mogelijk daarna weten wat de uitslag van de stemming is.

Contact

Heb je vragen, dan kun je terecht bij Rob Menting en Peter de Boer (beiden werkzaam op Hive) of bij mij via de mail a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Vertel je collega over CNV Vakmensen

Leden van de vakbonden kunnen nu stemmen over het eindbod. Dat is niet het enige voordeel voor vakbondsleden. Bij Unilever onderhandelt CNV Vakmensen namens jou en je collega's over de cao, over je pensioenregeling en over het sociaal plan.
Naast hulp en advies bij vragen over werk en inkomen, kunnen CNV-leden ook in de meeste gevallen in de privésituatie terugvallen op juridische ondersteuning.
Ontzettend belangrijk en handig dus om je aan te sluiten bij CNV Vakmensen.

Ga naar https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/ en word lid!


Aletta Bulsink
onderhandelaar CNV Vakmensen
a.bulsink@cnvvakmensen.nl
06- 204 71 888

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error