CNV bezorgd over gevolgen afsplitsing ijsdivisie Unilever

We zijn (laat) door Unilever geïnformeerd, en daardoor net zo verrast als jij, over de voorgenomen afsplitsing van de ijsdivisie Dit zorgt voor een onzekere tijd voor de mensen van de ijsdivisie en hun collega's.

Splitsing ijs

Circa een week geleden stelde Unilever CNV Vakmensen op de hoogte van de voorgenomen verplaatsing van de (m.n.) marketingactiviteiten van IJS van het hoofdkantoor in Rotterdam naar Amsterdam.
Het bericht dat Unilever nu de hele ijsdivisie splitst van het concern, heeft ons overvallen, ook omdat dit veel grotere gevolgen kan hebben, ook omdat een mogelijke verkoop niet wordt uitgesloten.
Omdat we nog veel vragen hebben, hebben we aangegeven dat we graag op korte termijn met Unilever in overleg willen over de splitsing en de gevolgen daarvan voor de medewerkers.

Heb jij vragen over deze voorgenomen afsplitsing of anderszins over je werk, stuur mij dan een mail via a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Is jouw collega al lid van CNV Vakmensen?

Bij Unilever hebben we een cao-afspraak over de betaling van het eerste jaar vakbondslidmaatschap door Unilever. Je collega die nog geen lid is van de vakbond, kan gewoon lid worden, betaalt het eerste jaar contributie, krijgt van onze ledenadministratie een verklaring waarop staat hoeveel contributie is betaald en die kan hij of zij declareren bij Unilever; Unilever vergoedt de betaalde contributie en de facto ben je gratis lid, terwijl je wel direct gebruik kunt maken van alle voordelen.
Handig! En bovendien, hoe meer leden, des te meer invloed van CNV Vakmensen, ook weer in jouw belang. Heb het er eens over met je collega die nog geen lid is van de bond.

Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Aletta Bulsink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-204 71 888
a.bulsink@cnvvakmensen.nl