Uitnodiging CNV ledenvergadering nav loonoffer SDO

Wij nodigen jullie uit voor de CNV ledenvergadering op dinsdag 21 juli om 13.00 uur, Sime Darby Room. Jullie werkgever houdt vast aan een loonoffer en daarmee is nog geen akkoord over een nieuwe cao. In de bijlage is de gezamenlijke nieuwsbrief van CNV en FNV opgenomen nav het laatste overleg.
Het tweede cao overleg heeft inmiddels plaatsgevonden. Nog altijd vraagt SDO alle werknemers om loon in te leveren. Tijdens de drie sessies van de gezamenlijke ledenvergadering met FNV op 7 juli hebben wij iedereen uitgelegd wat het voorstel is van SDO en welke scenario's en consequenties er kunnen volgen.

Vanwege de huidige situatie van SDO en wat SDO van jullie vraagt, lijkt het ons goed om weer bij elkaar te komen in een CNV ledenvergadering. Het verzoek is jullie aanwezigheid danwel afwezigheid te melden bij Henk Born of Erik Kouwenberg in verband met de Coronaregels en RIVM richtlijnen.

De ledenvergadering vindt plaats op

Datum: dinsdag 21 juli 2020
Aanvang: 13.00 uur
Locatie: Sime Darby Room

De ledenvergadering zal in het teken staan om de huidige situatie van SDO te bespreken en hoe jullie hier over denken. Wij zien en spreken jullie graag tijdens de ledenvergadering.

Ook namens Henk Born en Erik Kouwenberg,

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads