Al het nieuws

Naar een nieuwe cao voor bedrijfsverzorgers

Eind juni loopt jullie cao af. We gaan over een paar weken met de werkgevers om de tafel voor een nieuwe cao voor bedrijfsverzorgingsdiensten. Graag horen we van jullie welke zaken we mee moeten nemen naar de onderhandelingstafel.

Bij de laatste cao heeft CNV Vakmensen namens jullie goede afspraken met de werkgevers gemaakt. Onder andere over het loon, over het jaarurenmodel en over regelingen voor jullie oudere collega's. Ook voor de komende cao willen we weer goede afspraken maken.

Onze definitieve inzet voor die cao bepalen we met onze cao-commissie. Die bestaat uit collega's van jullie met wie we vooraf uitgebreid doornemen hoe we de onderhandelingen in gaan. De cao-commissie komt op woensdag 13 maart bij elkaar.

Voor die tijd hoor ik graag van jullie welke belangrijke dingen we in de cao kunnen bespreken. Of het nu gaat om je loon, je opleiding, seniorenregeling, stageplekken, werk-privé, verlof en noem maar op. Laat weten hoe we in het overleg met de onderhandelingsdelegatie van jullie werkgevers tot een verbetering van de cao kunnen komen.

Nieuwe vakbondsbestuurder

De afgelopen jaren heeft Jaap Bosma de cao-onderhandelingen gedaan. Vanaf dit jaar zal ik (Erik Honkoop) deze cao op me nemen. Jaap ondersteunt nog waar nodig en natuurlijk bestaat de onderhandelingsdelegatie ook uit de kaderleden.

Met een aantal van jullie heb ik inmiddels kennis gemaakt en ik heb een aardig beeld van jullie prachtige vak en de uitstekend georganiseerde kadergroep. Ik hoop dat we met deze sterke ledenvertegenwoordiging opnieuw een goede cao voor elkaar kunnen krijgen.

Heb je vragen, cao-wensen of anders? Bel, mail of app mij of Jaap gerust. Heb je collega's die nog geen lid zijn? Maak ze lid, zo maak je onze stem sterker.

Met vriendelijke groet,

Erik Honkoop 
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
M: 06 - 5132 0918
e.honkoop@cnvvakmensen.nl

Bezoekadres: Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht
Postadres: Postbus 2525, 3500 GM Utrecht


Samen voor een eerlijk pensioen
CNV Vakmensen maakt zich ook sterk voor een eerlijk pensioen. Kom ook 18 maart! Check onze website