Ledenmagazine Vakmensen

Vakmensen is het ledenmagazine van CNV Vakmensen. Het blad valt 4 keer per jaar bij onze leden op de mat.

Het ledenmagazine gaat over werk en inkomen. Leden komen aan het woord over zaken waarmee zij te maken krijgen op de werkvloer: is de werkvloer veilig, krijg je het salaris dat je verdient, wat is nodig om je te ontwikkelen in je vakgebied? Er zijn interviews met deskundigen van binnen en buiten de vakbond en achtergrondverhalen over trends op het gebied van cao’s en pensioenen. Maar ook vaste rubrieken over juridische kwesties, over hoe je je (juist niet) gedraagt op de werkvloer en over ledenvoordeel. In elk nummer zijn speciale weggeefacties voor leden. Wil je graag en proefnummer ontvangen? Dat kan! Vraag een proefnummer aan via de mail.

Download de laatste editie van Vakmensen magazine

In het decembernummer vertellen 3 vijftigers over hun loopbaan. De een koerst strak naar een doel, een ander zwabbert doelgericht. Ook lichten we 5 belangrijke thema’s uit de arbeidsvoorwaardennota 2024: waarop gaat het CNV inzetten bij jouw cao-onderhandelingen komend jaar? Verder: tips en trucs om geen blunders te begaan op social media, een klm-stewardess (61) die het roer totaal omgooide en antwoorden op vragen van leden.

Download Vakmensen Magazine nr. 32 (PDF)

Hoe hoort het eigenlijk?

Iedereen krijgt op de werkvloer weleens te maken met bijzonder gedrag van collega's. Hoe ga je daarmee om? Experts geven advies in onze rubriek 'Hoe hoort het eigenlijk'.

Lees hoe je juist (niet) met elkaar omgaat

Word lid van CNV Vakmensen

Tijdelijke actie t/m maart 2024: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden