Onderhandelingsresultaat cao Welkoop

Na drie onderhandelingsronden hebben CNV, FNV Handel en Welkoop een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao bij de Welkoop.

Loonsverhoging en loongebouw

Zoals jullie in de vorige nieuwsbrieven hebben kunnen lezen was een belangrijk onderwerp het weer zorgdragen voor een evenwichtig loongebouw en uiteraard een goede loonafspraak. Hierin zijn we naar onze mening goed in geslaagd. Zo stijgen de lonen de komende cao-periode vanaf schalen 2 t/m 9 met minimaal 10 procent en zelfs meer afhankelijk van welke schaal je zit daarnaast zit er weer meer balans tussen de loonschalen. 
Ook hebben we afspraken gemaakt over de verhoging van de reiskosten en stagevergoeding. Het volledige onderhandelingsresultaat kan je vinden in de bijlage. We leggen het onderhandelingsresultaat positief aan je voor.

Wat vind jij van dit onderhandelingsresultaat?  

Als CNV-lid is het nu aan jou om je stem te laten horen over dit onderhandelingsresultaat. Wij horen graag of jij akkoord gaat met de afspraken die wij hebben gemaakt voor jouw nieuwe cao. Leden van CNV krijgen na deze nieuwsbrief separaat een link doorgestuurd om hun stem uit te brengen. Stemmen kan uiterlijk 1 mei 2024.

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben of zaken onduidelijk zijn neem dan gerust contact met ons op. Volg het hele cao-traject ook op de cao-pagina Cao Welkoop | CNV  

Mede namens Rex van Eijk (Welkoop Someren),
Bestuurders CNV:
Job Marskamp: M 06 2390 9865 / j.marskamp@cnv.nl
Eileen Weisz: e.weisz@cnv.nl  
 

Downloads