Cao-onderhandelingen Kunststof-, Rubber- en Lijmindustrie

Binnenkort gaan de cao-onderhandelingen van start in de Kunststof-, Rubber- en Lijmindustrie (KRLI). Als CNV willen we graag van jou weten welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn en die we moeten opnemen in onze voorstellenbrief. Een voorstellenbrief is een overzicht van jullie wensen of verbeteringen in jouw cao, die door het CNV wordt ingebracht.

klik hier om de enquête in te vullen  Vergeet niet de enquête ook door te sturen naar je collega's die geen lid zijn van de vakbond. Zo krijgen we een beter inzicht in wat er leeft binnen jouw sector. Krijg je deze nieuwsbrief per post ga dan naar www.cnvvakmensen.nl via de zoekbalk cao's vind je jouw cao en kan je de enquête invullen.

Planning

Je kunt de enquête invullen tot 3 april. Daarna wordt de voorstellenbrief opgesteld en vastgesteld. Vervolgens wordt de brief namens het CNV gedeeld met de werkgevers. Op 18 april begint het traject van de cao-onderhandelingen.

Nieuwe bestuurder

Vanaf 1 maart is Alptekin Akdogan begonnen als vakbondsbestuurder in deze sector. In de komende periode zal hij de taken van Martijn den Heijer overnemen. 

De cao online

Het cao-traject kan je ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao.Ga hier naar jouw cao-pagina Heb je deze nieuwsbrief per post ontvangen, dan hebben wij geen mailadres van jou. Wil je toch liever het nieuws digitaal (en dus ook sneller) ontvangen? Pas dan je gegevens aan via www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/  Voor vragen kan jij mij ook bellen of een mail sturen. 

Alptekin Akdogan
bestuurder CNV
M:  06 41 62 95 15
E: a.akdogan@cnv.nl