Leden Zeeland Refinery massaal vóór acties

Op dinsdag 30 januari 2024 hebben wij jullie gesproken op de ledenvergadering en de actie-(driekwarts)vergadering. We willen jullie allereerst bedanken voor de hoge opkomst! Jullie geven hiermee al een duidelijk signaal af voor een goede cao.

Tijdens deze vergaderingen hebben wij bij jullie een grote teleurstelling en ergernis over het laatste eindbod gezien. Dit signaal slaan wij niet in de wind en nemen we serieus. Binnenkort gaan we voorbereidingen voor het vervolgtraject treffen. 
Bij deze ontvangen jullie een terugkoppeling met de uitslag. 

De uitkomst van de ledenvergadering

De leden van CNV Vakmensen hebben het eindbod met 94% verworpen. De leden van FNV Procesindustrie hebben het eindbod met 95% verworpen. Na de ledenvergadering is de actie (driekwartsvergadering) gehouden. 

De uitkomst van de actie-(3/4-vergadering)  

De leden van CNV Vakmensen hebben met 92% vóór acties gestemd. De leden van FNV Procesindustrie hebben met 94% vóór acties gestemd. 

Actiebereidheid 

Daarmee is voor beide bonden ruimschoots voldoende actiebereidheid gehaald! Tijdens de vergaderingen hebben er zich ook genoeg personen opgegeven voor het actiecomité. Binnenkort zullen wij met deze personen spreken over de te nemen vervolgstappen. 

Ultimatum wordt opgesteld 

Voor nu zullen wij een ultimatum op gaan stellen en deze binnen zo kort mogelijke termijn richting jullie werkgever versturen. Zodra we het ultimatum definitief hebben, zullen we die ook met jullie delen.

We houden je op de hoogte

Bedankt voor jullie komst en betrokkenheid! We houden jullie op de hoogte van het verdere proces. Volg ons ook op de cao-pagina Cao Zeeland Refinery | CNV Vakmensen

Mede namens 
Ronald Meulpolder, Edwin de Jonge, Bart de Blok, Erik Riemens en Jesse de Decker,
en Elsa van der Kraats, bestuurder FNV Procesindustrie

Johann Honders, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 3020 5136
j.honders@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error