Wil je reageren of heb je een vraag?

De vakbonden zijn uitgenodigd om te praten over een verbeterd voorstel voor de cao bij Zeeland Refinery. Lees hieronder meer informatie over de laatste ontwikkelingen. hartelijke groet, Johann Honders vakbondsbestuurder CNV

Bonden uitgenodigd voor overleg verbeterd eindbod cao Zeeland Refinery

Het nieuwe jaar is van start en daarin wensen we jullie allereerst het beste toe, inclusief een goede cao! Zoals jullie weten is het eindbod massaal verworpen en hebben we ZR tot 12 januari de tijd gegeven om met een verbeterd voorstel voor de cao te komen. In de achterliggende week zijn wij uitgenodigd voor een overleg om een verbeterd voorstel te bespreken. Dit eindbod wordt volgens ZR substantieel verbeterd.

Helaas is het vanwege persoonlijke omstandigheden niet mogelijk om dit voorstel spoedig met ZR te bespreken en aan jullie voor te leggen. We hebben het voornemen om in de week van 22 januari met jullie werkgever in overleg te gaan over de inhoud van het verbeterde eindbod. Een datum is op dit moment nog niet bekend. Zodra de datum bekend is, zullen we dit met jullie delen. Daarbij zijn we ook voornemens om in de week van 29 januari een ledenvergadering te organiseren.

Het is afhankelijk van de inhoud van het voorstel van jullie werkgever of de aankomende ledenvergadering een verbeterd voorstel ter stemming wordt gebracht of dat dit een ¾ vergadering wordt. Wanneer we hier meer informatie over hebben, horen jullie het zo spoedig mogelijk.

Reageren op deze nieuwsbrief? Spreek één van de kaderleden aan of mail naar: Elsa.vanderkraats@fnv.nl voor FNV en J.Honders@cnvvakmensen.nl of voor CNV. Of reageer via de website van CNV.

Met vriendelijke groeten, Bart de Blok, Edwin de Jonge, Ronald Meulpolder en Elsa van der Kraats namens FNV Procesindustrie en Erik Riemens, Jesse de Decker en Johann Honders namens CNV Vakmensen

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error