Bonden gaan ulitmatum stellen aan Forbo Flooring naar aanleiding van driekwartsvergadering

Na 5 ledenraadplegingen waarin jullie massaal het eindbod van de Forbo hebben weggestemd, hebben we op de aansluitende driekwartsvergaderingen van jullie mandaat gekregen voor het stellen van een ultimatum.

Na vijf goed bezochte ledenraadplegingen hebben we de balans opgemaakt. De uitkomst is dat jullie in grote meerderheid het eindbod van de werkgever hebben weggestemd. Daarop hebben we aansluitend driekwartsvergaderingen gehouden waarin we jullie hebben gevraagd of we een ultimatum mogen stellen om de werkgever te bewegen om tot een nieuwe cao voor de werknemers van Forbo Flooring te komen. Daarin hebben jullie ook aangegeven in grote getale bereidt te zijn om over te gaan tot het houden van acties. 

De nieuwsbrief in de bijlage bij deze mail kun je lezen wat de uitkomsten zijn van de onderwerpen die jullie belangrijk vinden voor een nieuwe cao. 

Ben je werkzaam in het magazijn, dan zouden we je willen vragen om je aan te sluiten bij het actiecomité, dan hebben we namelijk van alle afdelingen een afvaardig. We zien elkaar als de werkgever ons niet voor het verlopen van het ultimatum tegemoet komt op de parkeerplaats!

Houdt je mailbox en de website met de cao pagina in de gaten want zodra we meer weten horen jullie van ons. 
Voor nu een goede avond en tot horens. 

Vriendelijke groet, 
namens de onderhandelingsdelegatie
Kitty Hoogland
Piet Alberts

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen

m: h.oomkes@cnvvakmensen.nl | t 06- 5160 2057 | Zonder leden, geen cao! | CNV Vakmensen


 



Downloads