Uitslag stemming cao AkzoNobel

Afgelopen vrijdag sloot de stemming over het onderhandelinsresultaat dat onlangs tot stand kwam. Ongeveer 90% van de leden van CNV heeft vóór het resultaat gestemd. Dat betekent dat de afspraken zoals die zijn gemaakt en aan jullie zijn gepresenteerd, in de cao zullen worden opgenomen. We hebben jullie directie hierover inmiddels geinformeerd.

Terugblik

We hebben tijdens de ledenvergaderingen in het land veel positieve reacties gekregen, maar er waren ook kritische geluiden. Nogal wat collega’s in de MM schalen betreuren dat de eensgezindheid met de G-schalen niet tot het eind toe in stand is gebleven.

Er waren vanuit deze hoek ook kritische opmerkingen over het niet indexeren van leaseregelingen en onkostenvergoedingen. We hebben deze geluiden duidelijk naar jullie directie overgebracht en zij zijn zich ervan bewust dat hier iets mee dient te gebeuren.Het is jammer dat we uiteindelijk niet 100% van de leden tevreden kunnen stellen, maar we zijn tevreden met de uitslag zoals die er nu uiteindelijk ligt.

De enige reden dat dit resultaat tot stand is gekomen, is dat de leden zich zo duidelijk hebben laten horen. Dat heeft bij ons en bij jullie directie veel indruk gemaakt. 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error