Uitnodiging ledenvergaderingen AkzoNobel

Vorige week informeerden we jullie erover dat we in een aantal informele overleggen alsnog tot een resultaat zijn gekomen met jullie directie.

Ledenvergadering

Uiteindelijk zijn jullie het nu als leden die bepalen of één en ander ook omgezet wordt in een cao-akkoord. Om jullie bij te praten over wat er precies is afgesproken, worden op korte termijn door bonden ledenvergaderingen georganiseerd op een aantal vestigingen.

In de bijlage kun je het onderhandelingsresultaat terugvinden, waarin alle afspraken voor de cao 2023-2024 staan. Daarnaast zijn de salaristabellen oud en nieuw toegevoegd, zodat je een indicatie hebt wat deze cao voor jouw betekent.

Data en Locaties

Deze bijeenkomsten vinden deze en komende week plaats op de volgende locaties en tijdstippen:

Datum                                               Vestiging                   Tijdstip                          

Donderdag 22 februari                     Sassenheim               10.30 en 14.00      

Maandag 26 februari                        Ammerzoden             11.00    

Maandag 26 februari                        Groot-Ammers           13.30

Dinsdag 27 februari                          Wapenveld                 13.30

 

We hopen jullie graag te zien en te spreken op één van de genoemde momenten. Helaas kan er in Ammerzoden en Groot-Ammers geen bestuurder van het CNV aanwezig zijn, de uitleg zal daar door de bestuurder van het FNV worden gedaan.

Stemmen

Het stemmen over het onderhandelingsresultaat gaat dit keer digitaal. Je kunt jouw stem over dit onderhandelingsresultaat uitbrengen tot en met 1 maart a.s. Gezien de uitkomsten van de onderhandelingen leggen we de resultaten met een positief stemadvies aan jullie voor.  Je ontvangt straks nog een mail om te kunnen stemmen.

Dit resultaat was niet tot stand gekomen zonder de inzet van jullie collega's in de onderhandelingsdelegatie. Wij willen Bas, Ed, Jacco, Dave, Paul en Johan daar hierbij hartelijk voor bedanken.

Graag tot ziens op één van de bijeenkomsten!

 

 

 

 

Downloads