Uitnodiging ledenraadpleging McCain

Op 30 september 2023 eindigt de huidige cao van McCain. Tijd om het volgende cao-traject te starten! Daarom nodigen wij jullie uit voor de ledenraadplegingen die op woensdag 13 september in Lelystad wordt gehouden. Voor de locatie Lewedorp zal er een aparte vergadering worden gehouden.

Wij willen net als andere jaren van jullie horen wat jullie willen afspreken in de nieuwe cao. Waar lopen jullie tegen aan waarover we cao- afspraken moeten maken? Wat willen jullie minimaal in de nieuwe cao opgenomen hebben?

De ledenraadplegingen voor Lelystad wordt gehouden op:

  • Datum: woensdag 13 september 2023
  • Plaats: kantine, McCain Lelystad
  • Sessie 1: 13.30 uur
  • Sessie 2: 15:00 uur

Naar aanleiding van jullie ideeën en het arbeidsvoorwaardenbeleid van de vakorganisaties wordt de inhoud van de voorstellenbrief vastgesteld en wordt deze daarna naar McCain gestuurd. Op donderdag 12 oktober 2023 staat het eerste cao-overleg gepland tussen McCain en de vakorganisaties, waarin wij de voorstellenbrief met hierin onze eisen zullen toelichten.

Jullie, de leden, zijn de vakorganisatie. Hoe meer betrokken jullie zijn, hoe meer we samen kunnen bereiken. Dus maak jouw collega lid van een van de vakorganisaties en kom samen naar de ledenvergadering! Samen staan we sterk! Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar https://www.cnv-ledenwerven.nl/

Kun je niet aanwezig zijn en heb je wel ideeën over de nieuwe cao? Geef dit dan via de e-mail door aan jouw vakbondsbestuurder. Hebben jullie vragen, opmerkingen of zorgen, geef dit dan ook aan bij een van de kaderleden of vakbondsbestuurders.


Namens de gezamenlijke vakorganisaties,

CNV Vakmensen                                                       FNV Voeding

Laura Vermeulen                                                      Mark Klunder

l.vermeulen@cnvvakmensen.nl                               mark.klunder@fnv.nl

Kaderlid: René de Jong                                                         

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error