Stemming onderhandelingsresultaat McCain

Op maandag 20 november 2023 hebben wij een positief onderhandelingsresultaat bereikt met jullie werkgever. Hierover hebben wij jullie afgelopen week geïnformeerd. In deze nieuwsbrief staat de samenvatting hiervan en in de bijlage het volledige onderhandelingsresultaat.

De belangrijkste afspraken in het kort:

  • Looptijd van 12 maanden;
  • Loonsverhoging: 8% per 1 januari 2024;
  • Gegarandeerde uitkering van de TIP van 2% voor 2024, uitbetaald in oktober 2024;
  • De RVU wordt van toepassing voor alle cao- medewerkers;
  • Het doorbetaald ouderschaps- en geboorteverlof van 70% zal tot 85% worden aangevuld;
  • 5 mei wordt iedere 5 jaar toegekend als feestdag met doorbetaling van loon;
  • Andere afspraken van de cao zoals bijvoorbeeld het fiscaal vriendelijk verrekenen van de vakbondscontributie blijven behouden.

De volledige besluitenlijst hebben we toegevoegd in de bijlage. Neem even de tijd hiervoor en lees deze zorgvuldig door.  

Stemmen:
We leggen dit resultaat positief aan jullie voor dat in lijn met de reactie van de kaderleden. Jullie kunnen stemmen t/m woensdag 6 december 2023 tot 08:00 uur. Jullie krijgen hiervan nog een stemmingbericht.

De cao online
Iedereen kan, lid of geen lid, meepraten op de cao-pagina McCain, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt geen account nodig. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao McCain kun je vinden op: jouw cao-pagina

Vragen, opmerkingen, lid worden
Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten! Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Met vriendelijke groet,

Mede namens jullie kaderlid Rene de Jong,

Laura Vermeulen, bestuurder CNV Vakmensen
E: l.vermeulen@cnvvakmensen.nl 



 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error