Cao McCain

Looptijd: -

De cao McCain is van toepassing op de werknemers van McCain. McCain is het grootste aardappelverwerkende bedrijf van de wereld. Je proeft de producten van McCain voornamelijk in de horeca. De aardappels worden geselecteerd, gewassen, geschild, gesneden, geblancheerd, voorgebakken en ingevroren. Vervolgens wordt het geleverd aan onder andere restaurants en hotels.

Belangrijkste punten

  • Loonsverhoging: 2% per 1 januari 2022 en 3% per 1 januari 2023. De pensioenafspraak zware beroepen wordt collectief opgenomen in de cao voor ploegendienst medewerkers. Alle andere cao-medewerkers kunnen na overleg en instemming van jullie werkgever gebruik maken van de regeling. De ploegentoeslag is op dit moment niet volledig pensioengevend. Er is afgesproken dat het vanaf 1 januari 2022 wel volledig pensioengevend wordt.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Mirjam van Leussen
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte