Onderhandelingsresultaat met grote meerderheid aangenomen. Nieuwe cao is een feit.

Met de stemming die wij gisteren op het bedrijf hielden is het onderhandelingsresultaat door een zeer grote meerderheid van de CNV stemmers (ruim 80%) aangenomen. Daarmee is jullie nieuwe cao een feit.

Op dit moment wordt er op de achtergrond gewerkt aan het afronden van de formaliteiten en het implementeren van de gemaakte afspraken. Nadere informatie hierover ontvangen jullie een dezer dagen ook vanuit de werkgever.

Nu dit proces is afgerond komt voor mij ook het moment om het stokje weer terug over te dragen aan collega Tristan Westra, namens wie ik de honneurs tijdelijk mocht waarnemen. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de getoonde steun, de goede samenwerking en het gegeven vertrouwen. 

CNV Kaderleden

Graag wil ik ook mijn dank uitspreken naar CNV kaderleden Berend, Kerst, Theo en Khalid. Hun aanwezigheid en inzet heeft absoluut het verschil gemaakt aan de onderhandelingstafel en daar buiten. Ik ben er trots op dat wij dusdanig betrokken kaderleden hebben binnen Imperial Tobacco. Weet hen dus te vinden wanneer je hulp van de vakbond nodig hebt.

Wie weet tot een volgende keer.

Mede namens collega's Nyske Boelens, Niels Rook, Jan Kampherbeek en Roderik Mol

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error