Cao-onderhandelingen ITG en uitnodiging ledenvergaderingen 26 april

Op 17 april hebben we het derde overleg gehad om tot een nieuwe cao te komen. Tijdens dit overleg hebben we een voorstel gekregen van jullie werkgever wat onder het mandaat ligt wat jullie ons hebben meegegeven. De loonsverhoging die word geboden is 6,5% voor een jaar met een eenmalige uitkering van €1200,- bruto naar rato van je dienstverband.

Dit voorstel willen we met jullie bespreken om daarna een concrete terugkoppeling aan jullie werkgever te kunnen geven. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk leden aanwezig zijn.

We houden de ledenbijeenkomsten op woensdag 26 april in het bedrijf.

  • 1e bijeenkomst van 12.45 uur tot 13.45 uur
  • 2e bijeenkomst van 14.00 uur tot 15.00 uur

We krijgen het voorstel nog op papier toegestuurd. Zodra wij die hebben, sturen we die naar jullie door.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Imperial Tobacco Group kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Imperial Tobacco in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Tot volgende week!


CNV Vakmensen
Tristan Westra, bestuurder
E. t.westra@cnvvakmensen.nl
M. 06 4845 6854

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error