Werkvloer editie 1 2024

Het is weer tijd om je te verliezen in De Werkvloer! Het gloednieuwe eerste nummer van 2024 staat voor je klaar en die wil je niet missen!

Waar gaat het deze keer over? Nou, als eerste de visie van de cao-partners op het onderhandelingsproces voor de cao van dit jaar. Het standpunt van CNV Vakmensen komt daarin ook duidelijk naar voren.

Maar er is ook een interessant stuk over de loopbaancheck. Na het lezen van dit artikel wil je niets liever dan je eigen loopbaan onder de loep nemen. De organisatie James, die de loopbaancheck voor CNV Vakmensen uitvoert, speelt hierin een belangrijke rol.
Ook wil ik je wijzen op de aantrekkelijk subsidie van bijna € 800,- die je kan gebruiken bij het doorlichten van je loopbaan. Maar belangrijker dan de subsidie is toch de uitkomst van de check!  Dit is misschien de wetenschap van een volgende loopbaanstap die je kan zetten. Maar het kan ook zijn dat je na de check weet dat je de baan hebt, die het beste bij je past. En zelf daarin zou je een paar suggesties kunnen krijgen voor een aantal suggesties om je werk nog meer op maat te maken.

Ook de andere artikelen over arbeidsrisico, werkdruk en de aandacht voor veiligheid zijn zeer lezenswaardig en belangrijk om daar eens goed bij stil te staan. De digitale versie van de Werkvloer staat ook op de website van het Sociaal Fonds.

Zoals altijd sta ik open voor suggesties en onderwerpen voor de Werkvloer. Je kan me altijd mailen. Mijn e-mailadres is w.kampen@cnvvakmensen.nl.

Ik wens jullie weer veel leesplezier.

Wietze Kampen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-51 20 30 04
E: w.kampen@cnvvakmensen.nl

 

Downloads