Loonsverhoging of generatiepact cao Dranken?

Op 30 sept. starten de onderhandelingen over jouw cao Drankindustrie-en groothandel echt. CNV Vakmensen deed voorstellen op basis van jullie wensen. Maar jouw werkgever vindt andere dingen belangrijk. Daarom wil ik van jou weten wat je het belangrijkst vindt. Want het gaat over jouw dagelijkse werk!

De komende tijd onderhandelen wij over onder andere:

  • Loonsverhoging
  • Training en opleiding
  • Generatiepact
  • Cao-naleving
  • WW-reparatie
  • Vakbondscontributie

Welk onderwerp vind jij het belangrijkst?
In de nieuwe online community: www.jeachterban.nl/dranken ben jij aan het woord. Welke onderwerpen vind jij belangrijk? Dit kan je makkelijk aangeven: zet de onderwerpen op volgorde van belangrijk naar onbelangrijk.

Zet nu de thema’s in de juiste volgorde

Je vindt op Je Achterban ook meer informatie over de onderwerpen. Verder zie je in één overzicht wat het verschil is tussen de voorstellen van CNV Vakmensen en jouw werkgever.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kan je op de online community komen door in je browser te typen:
https://www.jeachterban.nl/dranken/cao-onderhandelingen-2019/b/onderhandelingen/posts/voorstellen en om de thema’s in de juiste volgorde te zetten typ je in: https://cnvvakmensen.survey.fm/voorstellen-cao-dranken

Meer reacties nodig
Iedereen die gereageerd heeft: bedankt. Het aantal reacties is alleen nog niet genoeg om echt iets te kunnen zeggen over wat jullie met zijn allen vinden. Laat jij ook je mening horen?

Deel dit met al je collega’s. Ook collega’s die niet lid zijn van CNV Vakmensen kunnen hun voorkeuren aangeven. Hoe meer reacties, hoe sterker we staan.

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen? Ook die kun je op Je Achterban kwijt, zodat je collega’s mee kunnen praten. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Roel van Riezen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 43
E: r.vanriezen@cnvvakmensen.nl