Uitslag stemming cao Drankindustrie

De stemmen zijn geteld en de meerderheid van de leden heeft tegen het eindbod van werkgevers gestemd. Dit houdt in dat er op dit moment geen nieuwe cao Drankindustrie en Groothandel in Dranken is per 1 januari 2023.

Uitslag

Wij danken iedereen die haar of zijn stem heeft uitgebracht. Alleen de stemmen van de leden tellen mee in de telling van het eindresultaat. Dit resultaat hebben wij ook aan werkgevers bekend gemaakt. 

Hoe nu verder?

Zoals gezegd heeft CNV Vakmensen deze week de uitslag aan werkgevers bekend gemaakt. Vervolgens hebben werkgevers ons woensdag 11 januari een uitnodiging gestuurd om de onderhandelingen toch nog te vervolgen. Ze willen graag nog een ultieme poging doen om tot een nieuwe cao Drankindustrie te komen. Uiteraard moeten werkgevers dan ook met een duidelijk verbeterd voorstel komen. 

Ledenvergadering

Graag wil ik dit met jullie bespreken voordat we het gesprek met werkgevers hervatten. Ik zal jullie volgende week een uitnodiging sturen voor een digitale bijeenkomst. Op deze manier kunnen hopelijk zoveel mogelijk leden deelnemen. 

Meepraten

Heb je vragen of wil je meepraten over deze cao? Ga dan naar de cao-pagina. 

Juliana Jonker, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2203 1816 / j.jonker@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error