Uitnodiging cao-bijeenkomsten Swinkels Bavaria, jij komt toch ook?

Maandag 16 januari om 10 uur staat het volgende cao-overleg met Swinkels gepland. Om jouw reactie op de resultaten van dit overleg te horen, nodigen wij jou uit voor één van de volgende bijeenkomsten.

3 Gezamenlijke bijeenkomsten CNV en FNV

Deze bijeenkomsten worden gezamenlijk georganiseerd door de bestuurders van CNV Vakmensen (Rémy Biesmans) en FNV (Angela Jansen) op dinsdag 24 januari 2023 in het Dorpshuis Lieshout, Grotenhof 2, 5737 Lieshout. De tijdstippen waar je uit kunt kiezen zijn:
  1. 12:15 uur of
  2. 14:15 uur of
  3. 16:45 uur. 
Ook jouw collega, die (nog) geen lid is, is van harte welkom! Deel deze oproep met zoveel mogelijk collega's en kom samen naar één van de bijeenkomsten.

Verplichting overwerk uit de cao 

Daarbij hebben de vakbonden bij werkgever de dringende oproep gedaan om de verplichting tot overwerk uit de cao te halen. Dit is de enige conclusie die wij als vakbonden uit de vele eerdere reacties kunnen trekken. Een aantal van de problemen die structureel overwerk met zich meebrengt hebben wij in kaart gebracht. Daarnaast zijn wij van mening dat als er sprake is van structureel overwerk, er daarmee een organisatorische uitdaging ligt. Daarom zal er volgens ons naar andere en vooral structurele oplossingen gezocht moeten worden. De inhoud van deze oproep kun je lezen in de bijlage.

Heb je nog vragen?

Laat mij dit dan weten. Wil je het cao-traject nog eens bekijken, gan dan naar de cao-pagina:  Cao Bavaria Brouwerijen | CNV Vakmensen

Mede namens collega Angela Jansen, bestuurder FNV,
Rémy Biesmans, bestuurder CNV Vakmensen
M 06  2833 4284 / r.biesmans@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error