Reminder: Ledenraadpleging 25 januari

In december 2022 is de cao Bunge Loders Croklaan verlopen. Wij zullen binnenkort starten met de onderhandelingen voor een nieuwe cao en voor een sociaal plan. De inzet van de vakbonden wordt bepaald aan de hand van ons arbeidsvoorwaardenbeleid en de ledenraadpleging binnen jullie bedrijf. Ik nodig jullie graag uit voor een ledenvergadering op 25 januari.

De vakbonden CNV Vakmensen en FNV hebben in november een gesprek gehad met jullie werkgever. Tijdens het overleg heeft BLC bekend gemaakt een financiële ondersteuning te geven van € 750,-- over 5 maanden, deze staat los van de cao onderhandelingen. Daarnaast hebben we een update gekregen over de stand van zaken.

Uit het overleg is naar voren gekomen dat we op korte termijn gaan starten met de cao onderhandelingen en een sociaal plan voor de nieuwe fabriek.

In overleg met de kaderleden hebben wij besloten om ledenraadplegingen te gaan houden. Dit om te bepalen wat de inzet wordt voor de cao onderhandelingen en welke randvoorwaarden jullie stellen aan het sociaal plan voor de nieuwe fabriek.

De ledenraadplegingen zullen worden gehouden op:
Woensdag 25 januari
Sessie 1 14.00 uur
Sessie 2 15.00 uur
Zaal Carabuta
Wormerveer

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error