Cao-onderhandelingen Glastuinbouw lopen door

In het nieuwe jaar hebben we de cao-onderhandelingen vervolgd. Twee belangrijke punten op de agenda zijn: een toekomstbestendig loongebouw en loonsverhoging. We hebben nog wat extra tijd nodig om tot een resultaat te komen.

De instroom van het loongebouw is door de ontwikkelingen van het minimumloon onder druk komen staan. Op dit moment spreken we met werkgevers over voorstellen om tot een meer toekomstbestendig loongebouw te komen. We willen elkaar vinden in de nodige aanpassingen van het loongebouw, de looptijd van de cao en de bijbehorende loonsverhoging. Dit vraagt nog om wat extra tijd. Zodra wij meer weten komen we bij jullie terug.

Volg de onderhandelingen op de voet

CNV Vakmensen stuurt regelmatig nieuwsbrieven naar haar leden over de stand van zaken in de onderhandelingen. Als je nog directer op de hoogte wilt worden gehouden, kun je ook lid worden van onze WhatsApp groep. Ook je collega’s die geen lid zijn, kunnen daar lid van worden. Als je je wilt aansluiten bij de WhatsApp groep kun je op je telefoon deze link gebruiken.

Verder kan iedereen, lid of geen lid, ook meepraten op de cao-pagina Glastuinbouw, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt alleen een account nodig. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao Glastuinbouw kun je vinden op de cao-pagina www.cnvvakmensen.nl/glastuinbouw .

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ook contact opnemen met je CNV-onderhandelaar Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ).