STEMLINK onderhandelingsresultaat bij KOOLE

Ook dit cao-traject bij Koole ging niet van een leien dakje. Koole zette stevig in om de cao te verslechteren; zo wilden ze af van de APC, initiële loonsverhogingen, overwerkvergoeding, werkgelegenheidsgarantie en sociaal plan. Dankzij jullie, onze leden, hebben we jullie cao kunnen behouden. Daar hebben we met z’n allen de petitie voor getekend en uiteindelijk heeft de stakingsdreiging Koole overstag doen gaan.

Hoofdlijnen onderhandelingsresultaat

Dit onderhandelingsresultaat valt binnen het mandaat waarmee jullie de onderhandelingsdelegatie op pad hebben gestuurd:

  • Verlengen werkgelegenheidsgarantie
  • Verlengen sociaal plan
  • €1500 bruto eenmalig in 2025 en 2026,
  • Initiële loonsverhoging behouden (van 1% in 2027)

Het woord is nu aan de leden!

In deze post vinden jullie het onderhandelingsresultaat. 

Wanneer je van mening bent dat het resultaat goed genoeg is om het vast te leggen in een nieuwe cao dan stem je vóór het bereikte resultaat en hebben we een nieuwe cao wanneer de meerderheid dat ook doet.
Wanneer je het resultaat niet goed vindt kun je tegen stemmen. Bereid je in het laatste geval ook voor op het voeren van acties; deze zijn opgeschort hangende de uitslag van deze stemming. In het geval een meerderheid van de leden tegen dit resultaat stemmen, zal CNV opnieuw actievergaderingen houden. Wij adviseren je om je stem pas uit te brengen nadat je het onderhandelingsresultaat goed hebt doorgelezen als je niet bij de ledenvergadering gisteren was. Heb je nog vragen, stel deze dan aan de kaderleden of stuur mij een mailtje. Je kan nu stemmen. 

KLIK HIER OM TE STEMMEN

Breng je stem uit vòòr 8 februari a.s.

Vanaf 12 februari wordt de uitslag bekend gemaakt in verband met de telling bij FNV.

Fadua Toufik
M: 06 1020 8590
f.toufik@cnvvakmensen.nl 

 

 

 

 

 

Downloads

Download de BGV Looncheck app voor chauffeurs

Werk jij als chauffeur binnen Beroepsgoederenvervoer? Dan is de BGV Looncheck app jouw ideale reispartner! Je registreert je ritten en hebt je uren én loonoverzicht altijd bij de hand. Wel zo handig als je aan het einde van de maand je loonstrook wilt controleren.

Bekijk de BGV Looncheck app

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error