Informatie en advies

Unieke service voor leden van CNV Vakmensen

Wanneer heb ik recht op een vast contract? Wat moet ik doen als ik op staande voet word ontslagen? CNV Vakmensen helpt je met deskundig advies en betrouwbare informatie over werk en inkomen.

Vragen over jouw cao

Wij kennen alle ins en outs van jouw cao. We weten wat er speelt in jouw bedrijfstak. We zijn altijd op de hoogte van wetten en regelgeving. We vinden antwoord op jouw vragen en helpen je met oplossingen waar je écht iets aan hebt.

Vragen over contract en salaris

Onze medewerkers helpen je bij vragen over je contract en salaris. Wil je meer weten over de WW, AOW of pensioen? Stel ze gerust. Ook staan we voor je klaar bij vragen over belastingen en toeslagen.

Een unieke service

Je krijgt van ons altijd persoonlijk, betrouwbaar en deskundig antwoord op al jouw vragen over werk en inkomen. Er is buiten de vakbond geen andere organisatie die dit biedt. Dat maakt onze service uniek.

Stel jouw vraag

Service van CNV Vakmensen

Persoonlijk

Je kunt ons al je vragen over werk en inkomen stellen. Wij geven je altijd een passend antwoord voor jouw persoonlijke situatie.

Betrouwbaar

Je krijgt van ons betrouwbare, onafhankelijke informatie. We zijn al ruim 100 jaar specialist op het gebied van werk en inkomen.

Duidelijk

Met duidelijke taal helpen we je verder. Complexe wetten en regels rondom werk en inkomen vertalen we naar begrijpelijke informatie.

Deskundig

We helpen je graag met deskundig advies. Onze medewerkers zijn allemaal expert op het gebied van werk en inkomen.

Leden over CNV Vakmensen

Ik werk al een tijd bij dezelfde werkgever, maar ineens moest ik een nieuw arbeidscontract tekenen. Dit vond ik nogal vreemd, dus heb ik CNV Vakmensen om advies gevraagd. Een van de medewerkers heeft gecheckt of het nieuwe contract in orde was, zodat ik zeker wist dat het goed zat.
Moniek Tichelaar
Toen ik na mijn bevallingsverlof weer aan het werk ging wilde ik graag gaan kolven, maar ik wist niet precies waar ik nou recht op had. Bij CNV Vakmensen konden ze me dat gelukkig allemaal heel duidelijk uitleggen, zodat ik met een gerust hart weer aan het werk kon.
Olivia Westerman
Ik vermoedde dat de hoogte van mijn vakantiegeld niet klopte. Met hulp van CNV Vakmensen is alles me nu helemaal duidelijk geworden.
Mees Plantinga
Na de geboorte van mijn eerste kind wilde ik ouderschapsverlof opnemen, maar mijn werkgever stemde daar niet mee in. Ik heb toen contact opgenomen met CNV Vakmensen en zij vertelden me dat ik in mijn recht sta. Met deze informatie ben ik opnieuw het gesprek met mijn werkgever aangegaan en nu geniet ik elke donderdag van een vrije dag met mijn zoon.
Johannes Kooistra
Wettelijke vakantiedagen, bovenwettelijke vakantiedagen. Ik begreep er helemaal niets van, maar intussen dreigde wel een deel van mijn vakantiedagen te vervallen. Gelukkig had de medewerker van CNV Vakmensen genoeg geduld om mij alles duidelijk uit te leggen en weet ik nu precies hoe het zit!
Thijs Jellesma

Word lid van CNV Vakmensen

Altijd deskundig advies en betrouwbare informatie over werk en inkomen. Tijdelijke actie t/m maart 2024: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

  • Onbeperkt antwoord op al je vragen
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Altijd betrouwbare informatie