Geen leden = geen (goede) cao! Meer leden= meer invloed

Cao Beroepsgoederenvervoer

Werk je in de Beroepsgoederenvervoer? Op deze pagina vind je de cao Beroepsgoederenvervoer 2023. Deze cao is de grootste cao in de sector Vervoer & Logistiek. Hier staan afspraken in over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Meer informatie over de cao Beroepsgoederenvervoer

Cao's die onder de Beroepsgoederenvervoer vallen

De cao Beroepsgoederenvervoer geldt voor alle werknemers binnen de vervoer- en logistiekbranche. De cao geldt voor werknemers bij transportbedrijven, koeriersdiensten, logistieke dienstverleners en bedrijven die mobiele kranen verhuren.

Cao Beroepsgoederenvervoer nieuws

Lees het laatste nieuws over de cao Beroepsgoederenvervoer. Ga naar de nieuwspagina.

Meer vrouwen op de vrachtwagen

Ze zijn nog altijd ver in de minderheid, maar toch zijn ze steeds vaker op de weg te vinden: vrouwen achter een vrachtwagenstuur. Ben jij ook een van die vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs? Laat van je horen!

Download de pensioenkrant Vervoer

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van pensioenregelingen in de transportsector. Krijg inzicht in de weg naar het nieuwe pensioenstelsel en ontvang praktische tips voor het plannen van jouw pensioen. Lees er alles over in de pensioenkrant Vervoer.

Lees de CNV-pensioenkrant voor de sector Vervoer
Webinar pensioenregeling - Pensioenfonds Vervoer - juni 2023

Vragen over de cao Beroepsgoederenvervoer

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Roel van Dijk
Onderhandelaar

Vragen of opmerkingen over de cao?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte