Vervoer en logistiek

Cao Beroepsgoederenvervoer

-
Nieuwe cao in onderhandeling

De cao Beroepsgoederenvervoer is de grootste cao in de sector vervoer en logistiek. De cao geldt voor werknemers bij transportbedrijven, koeriersdiensten, logistieke dienstverleners en bedrijven die mobiele kranen verhuren. In de cao staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Wat speelt er in de cao?

De cao loopt nog tot 1 januari 2023. De onderhandelingen over een nieuwe cao starten doorgaans ruim voor die tijd. Bekijk in het nieuwsoverzicht de laatste informatie over de nieuwe cao.

Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Lapt je baas de cao aan z’n laars?

Houdt jouw werkgever zich niet aan de cao? Of heb je daar twijfels over? Meld het dan bij ons!

Steeds meer vrouwen op de vrachtwagen

Ze zijn nog altijd ver in de minderheid, maar toch zijn ze steeds vaker op de weg te vinden: vrouwen achter een vrachtwagenstuur. Ben jij ook een van die vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs? Laat van je horen!

Download de Koffiegeld app

In het tweede kwartaal van 2022 komt er een vernieuwde app met nieuwe functies.

Veelgestelde vragen

Vragen over de cao Beroepsgoederenvervoer

Contactpersoon

Linda Slagter
Onderhandelaar

Downloads

Heb jij een opmerking of een vraag voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte