Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Op 8 januari is de stembus voor FNV havens en CNV vakmensen gesloten. FNV havens heeft op 12 februari in de kantine op KTP de stemmen geteld en bij CNV gebeurde dat digitaal.

Een meerderheid stemt VOOR een nieuwe cao
Bij zowel CNV vakmensen als FNV havens heeft een ruime meerderheid vóór het onderhandelingsresultaat gestemd -zoals voorgelegd in de laatste ledenvergadering.

Nieuwe cao voor 4 jaar
Hiermee is er een nieuwe cao afgesloten voor vier jaar (t/m 31 december 2027). Dat wil zeggen dat de afspraken uit dit resultaat in de cao worden gezet en daarmee van toepassing zijn op jouw arbeidsovereenkomst. De komende tijd zullen we de tekst van de nieuwe cao definitief maken waarna de handtekeningen gezet worden.

Warm contact met jouw vakbond
Het is belangrijk dat de vakbonden vinger aan de pols houden gedurende de looptijd van de cao. Blijf ons dus op de hoogte houden over zaken als de werkdruk, overwerk, (onder)bezetting, functiewaarderingsgesprekken, verlof aanvragen etc. Je kunt je verhaal kwijt via de kaderleden of door jouw vakbondsbestuurder een mailtje te sturen.

Kwartaaloverleggen
FNV en CNV geven jullie signalen mee aan Koole tijdens onze kwartaaloverleggen -en houden ook in de gaten wat er met deze signalen wordt gedaan. Op de agenda voor het komende kwartaaloverleg staan in ieder geval al de werkdruk en overwerk genoteerd.

Heb je nog vragen, dan weet je ons te vinden! 

Groet,
Fadua Toufik

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error