Vakbonden uitgenodigd door directie Lubrizol

De directie van Lubrizol heeft gereageerd op onze brief. Binnenkort ontmoeten we elkaar voor een eerste gesprek in Farmsum.

De vakbonden zijn uitgenodigd door de directie van Lubrizol om met elkaar te spreken over de brief die wij namens de leden hebben verstuurd. Op maandag 18 maart treffen wij elkaar om 11.00 uur op de locatie in Farmsum. 

Tijdens het gesprek zullen wij een nadere toelichting geven op het door ons genomen initiatief en zullen we aan de werkgever toelichten wat we graag met elkaar willen bereiken. Dat zal deels gaan over de inhoud en voor een belangrijk deel ook over het proces. Vanuit de vakbonden zullen collega Joosje de Lang (FNV), Stijn Duursma (CNV) en ondergetekende vergezeld door enkele van onze leden deelnemen aan het gesprek.

Belangrijke vervolgstap

We weten nog niet hoe de werkgever tegen ons verzoek aankijkt en op welke manier zij verder willen gaan. Toch is deze vervolgstap wat ons betreft een belangrijke eerste stap richting een bevredigend resultaat. Zoals altijd geldt dat we jullie op de hoogte houden van de voortgang en dus terugkoppelen na afloop van het gesprek. 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met je vakbondsbestuurder. 

Namens CNV

Anthony Williams 
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Stijn Duursma 
Bestuurder CNV Vakmensen
06-81919555
s.duursma@cnvvakmensen.nl