Uitnodiging ledenvergadering sociaal plan S.I.T. Controls Hoogeveen

CNV Vakmensen en FNV organiseren een gezamenlijke bijeenkomst om het personeel van S.I.T Controls te informeren over het voornemen van het bedrijf om de productie te verhuizen naar het buitenland. Het bedrijf wil met vakbonden een Sociaal Plan afspreken over hoe om te gaan met de gevolgen.

We hebben al, constructief en in goede sfeer, een verkennend gesprek gevoerd met directie in het bijzijn van een afvaardiging OR. Voordat we gaan onderhandelen over de gevolgen willen we van jullie horen wat onze inzet moet zijn.

Op de bijeenkomst is al het personeel welkom, zowel leden als niet-leden. We zijn benieuwd naar ieders mening, maar leden zullen uiteindelijk beslissen over de inzet en mogelijk resultaat. Maak daarom jouw collega lid zodat jouw collega ook daadwerkelijk kan meebeslissen. Breng een nieuw lid aan Jouw collega kan ook lid worden tijdens de bijeenkomst op donderdag 23 november. 

We nodigen je van harte uit voor het bijwonen van de bijeenkomst op.

Donderdag 23 november van 14.00 uur tot 15.00 uur. Locatie voor de bijeenkomst: kantine

S.I.T. Controls heeft aangegeven dat het bijwonen van de bijeenkomst als arbeidstijd wordt vergoed. Jullie werkgever geeft daarmee aan het ook belangrijk te vinden dat iedereen aanwezig is en dat waarderen wij zeer. Het te bespreken Sociaal Plan zal alleen betrekking hebben op Werknemers van SIT Controls, en niet op Werknemers van Tempo-Team.

Onze excuses voor het late informeren. Dit hadden wij voor het weekend al willen doen. Er ging even iets mis in de techniek.

Ik hoop jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben. Als er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag! 

Tristan Westra
bestuurder CNV Vakmensen
t.westra@cnvvakmensen.nl
M 06 4845 6854

Stijn Duursma
Bestuurder CNV Vakmensen 
M 06-81 91 95 55 
E  s.duursma@cnvvakmensen.nl