Sociaal plan VDL Nedcar definitief

Een meerderheid van de leden van CNV Vakmensen heeft ingestemd met het bereikte onderhandelingsresultaat. Ook bij FNV Metaal en De Unie heeft een meerderheid van de leden ingestemd. Hiermee is het sociaal plan definitief rondgekomen.

Leden van de vakbonden konden in de afgelopen periode zich uitspreken over het bereikte onderhandelingsresultaat voor het sociaal plan. Eerder hadden de leden van de vakbonden een eindbod voor een sociaal plan al verworpen. Uit de ledenraadpleging bleek dat bij zowel CNV Vakmensen, FNV Metaal en De Unie een meerderheid van de leden hebben ingestemd met het bereikte onderhandelingsresultaat.

Tekst sociaal plan
Afgelopen donderdag hebben we nog over de tekst van het sociaal plan gesproken. Ook over de tekst van het sociaal plan is nu overeenstemming bereikt. Het sociaal plan kan nu door alle partijen ondertekend worden.

Vragen
Heb je nog vragen of wil je reageren, dan kun je me bellen of een mail sturen. Mijn gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief. Je kunt jouw mening ook met ons delen door te reageren via ons community platform JeAchterban. Ga naar de community VDL Nedcar. We reageren zo snel mogelijk.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65 
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl