Reorganisatie TenCate Outdoor Fabrics

Onlangs heeft CNV Vakmensen overleg gehad met jouw werkgever. We werden op de hoogte gebracht van een voorgenomen reorganisatie. Raakt het jou, neem dan contact op met CNV.
Reorganisatie TenCate Outdoor
Door jullie werkgever zijn de vakbonden geïnformeerd over het feit dat er een adviesaanvraag naar de OR is gestuurd. Deze adviesaanvraag heeft betrekking op een voorgenomen reorganisatie. Een reorganisatie die gepaard gaat met gedwongen ontslagen, geen goed  nieuws, zeker niet voor de collega's die het betreft.
Werkgever heeft CNV Vakmensen bijgepraat over de redenen waarom men tot het besluit is gekomen en tegelijkertijd ook aangegeven dat er afspraken met de OR zijn gemaakt over hoe de gevolgen van het ontslag worden opgevangen. Medewerkers die het raakt worden hierover door werkgever op de hoogte gebracht.

Wat te doen?
Men wil de dienstverbanden beëindigen middels een vaststellingsovereenkomst (VSO), waarbij opzegtermijnen in acht worden genomen.
Treft het jou? Neem dan in ieder geval contact op met CNV Info, zodat de overeenkomst gecheckt kan worden en je -indien nodig- juridisch advies krijgt. Daarnaast kun je gebruik maken van de dienstverlening van De Vakbeweging, samenwerking van CNV en FNV, op het gebied van je zoektocht naar ander werk en/of scholing, hierbij de link  De vakbeweging

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, stuur mij een mail k.huntjens@cnvvakmensen.nl of neem contact op met CNV Info (CNV Info 030-7511007, info@cnvvakmensen.nl .

Kitty Huntjens
CNV Vakmensen
onderhandelaar cao MITT