Onlline stemmen voor uiterste bod Allnex

Afgelopen woensdagmiddag hebben de vakbonden (CNV en FNV) overleg gehad met hun leden in de kantine in Bergen op Zoom om het ‘uiterste bod” van de werkgever te bespreken. Dat bod is dus nog géén eindbod. Het uiterste bod is 7% per 1 juli 2023 en 3% per 1 juli 2024. Wel kan dit percentage nog omgezet worden in een (gedeeltelijk) vast bedrag. En de cao zal dus 2 jaar zijn.

Eerder gaven jullie aan een éénjarige cao te willen en een vast bedrag per maand met een percentage, dat kwam uit op 6% plus € 150,00 per maand.

Stemmen

In de kantine is al over het uiterste bod van de werkgever gestemd,“Live” dus. De CNV-leden die er niet bij waren, krijgen nu de kans middels deze brief om online alsnog te stemmen. (Als je in de kantine erbij was, hoef je dus niet meer te stemmen en kun je deze oproep negeren.)
Je kunt als lid digitaal je stem uitbrengen. Je ontvangt na deze nieuwsbrief een apart bericht om te stemmen. 

Als zoveel mogelijk CNV-leden hebben gestemd is dat wel zo duidelijk wat ons antwoord zal zijn. Je hebt tot en met dinsdag 7 november om te stemmen. Woensdag zullen wij de stemming bekend maken aan het management van Allnex.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Afbouw kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina. Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Namens de onderhandelingsdelegatie CNV
Peter Passier, Rinke de Ridder

Leon van der Elsen, bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-81419158
E: l.vanderelsen@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error