Onderhandelingsresultaat Cao Welkoop bereikt

In de vorige nieuwsbrief hebben wij kort aangegeven dat wij een onderhandelingsresultaat hebben bereikt met de directie van Welkoop winkels en Abfar namens de franchisewinkels.

Bijlage onderhandelingsresultaat

Het onderhandelingsresultaat hebben wij op 4 april doorgesproken en de afspraken gedetailleerd aangegeven. Het resultaat vinden jullie in de bijlage.

Loon

Wij leggen dit resultaat positief voor ter stemming. Het resultaat van 7% loonsverhoging per 1 mei aanstaande wil zeggen dat jullie in één keer 7% meer zullen ontvangen voor een cao met een looptijd van een jaar. En dus niet geknipt in termijnen of in een eenmalige uitkering! In de sector Handel is dit percentage ruim, zeker als dit bereikt is zonder acties.

RVU-regeling

Ook zijn wij tevreden met een begin van een RVU-regeling.  Daarnaast zal er sprake zijn van een uniforme reiskostenregeling binnen Welkoop. Lees het resultaat rustig na en breng jullie stem uit.

Stemming separaat door leden

Leden van CNV Vakmensen krijgen hierna separaat een nieuwsbrief toegestuurd waarin zij met een unieke code hun stem kunnen uitbrengen. Stemmen kan vanaf vandaag en uiterlijk 19 april 2023.  

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact met mij op. Je kan ook terecht op de cao-pagina: Cao Welkoop | CNV Vakmensen

Mede namens Rex van Eijk, kaderlid van CNV Vakmensen,
Job Marskamp, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2390 9865 /  j.marskamp@cnvvakmensen.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error