Al het nieuws

Onderhandelingsresultaat Cao-Philips

Afgelopen week heb jij kennis kunnen nemen van het cao-resultaat met een looptijd van 1 november 2019 tot en met 31 oktober 2020.

Ondertussen vinden er op de Philips locaties een aantal CNV informatiebijeenkomsten plaats waar dit cao-resultaat nader wordt toegelicht. Leden mogen hun stem uitbrengen via deze link.

Hierbij is/wordt aangegeven dat leden hun stem digitaal kunnen uitbrengen.
CNV Vakmensen legt dit onderhandelingsresultaat positief aan jou voor, omdat zij van mening is dat dit het best mogelijke resultaat is wat bereikt kon worden.

Jij bent nu in de gelegenheid om digitaal je voor- of tegenstem uit te brengen. Dit kun je doen door op deze link te klikken.

Jouw stem dient vóór 11 november te zijn uitgebracht.
Zodra bij alle cao-partijen overeenstemming is bereikt over het resultaat zal gewerkt worden aan het updaten van de cao-teksten waarna leden in het bezit gesteld kunnen worden van de actuele cao-teksten.  

CNV Vakmensen viert haar 125-jarig bestaan
In 2019 bestaat CNV Vakmensen maar liefst 125 jaar.
Dat vieren we een jaar lang met interessante bijeenkomsten, leuke activiteiten en feestelijke aanbiedingen. 

1250 euro voor goed doel
Vanaf 1 januari loopt er een speciale lid-werft-lid actie waarbij je voor ieder nieuw lid dat je aanbrengt twee cadeaubonnen van 25 euro van ons krijgt. 10 ledenwervers krijgen bovendien een bedrag van 1250 euro dat ze mogen weggeven aan een vereniging, stichting of goed doel van hun eigen keuze. 

Mede namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen, Christ Vriens, CNV kaderlid,

Arjan Huizinga,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 51 60 2032
E. a.huizinga@cnvvakmensen.nl  

Bijlage: Onderhandelingsresultaat

Downloads