Onderhandelingen cao VDF/Etos van start

Zoals we al hebben aangegeven gaan VDF en Etos gezamenlijk onderhandelen met CNV Vakmensen over een cao voor filiaalbedrijven binnen de Drogisterijbranche.

Morgen, 16 april, starten de onderhandelingen.
In de bijlage tref je de voorstellenbrief aan die CNV heeft gemaakt op basis van de enquête onder de leden en het arbeidsvoorwaardenbeleid 2024 van CNV.

Er staan in totaal 4 afspraken gepland en we hopen dat we tot overeenstemming komen en dus tot een goede cao voor de medewerkers werkzaam bij AS Watson, Etos en H&B.

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben, dan kun je die mailen naar k.huntjens@cnv.nl.

Als lid word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. 

De cao online
Iedereen kan meepraten op de cao-pagina van VDF/Etos, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao van VDF/Etos kun je vinden op: jouw cao-pagina.
Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, ga dan naar de cao pagina via www.cnv.nl/caos  en type VDF in het cao zoekveld.

Vragen, opmerkingen, lid worden
Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten! Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet-georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.
Maak jouw collega lid van CNV!

Kitty Huntjens
bestuurder CNV
M: 06 4782 6877
E:  k.huntjens@cnv.nl

Downloads